Last van een winterdipje? Een vleugje groen kan wonderen doen! Niet alleen voor je interieur, maar ook voor je gezondheid. Kamerplanten zuiveren namelijk de lucht, dempen geluid en reduceren je stressniveau. Drie goede excuses om nu alvast wat planten in huis te halen.

Krijg jij ook de kriebels van spinnen in huis en komen er moordlustige gevoelens naar boven zodra je een zwarte achtpoter spot? Grijp niet te snel naar een schoen, want spinnen verrichten ook heel wat nuttig werk. Ze vangen bv. andere spinnen, maar ook een heleboel insecten. Zo helpen ze de verspreiding van ziekten op planten voorkomen. Ben je nog niet overtuigd? Volg dan onze tips op om spinnen te lijf te gaan.

Denk je dat het in maart nog te vroeg is om te werken aan je gras? Think again! Als je nu alvast de eerste stappen zet en start met bemesten, onkruid verdelgen en kale plekken inzaaien, pak je een serieuze voorsprong. Tegen de tijd dat de zon en lente écht regeren, kan je in een laatste rechte lijn naar een perfect groen gazon! I love my garden helpt je hierbij.