Evergreen Extra 3 in 1

Met drie tesamen om 3x meer te genieten

EverGreen Extra 3 in 1 Het gras is altijd groener aan de andere kant? Evergreen extra 3 in 1 maakt daar voorgoed komaf mee!

Evergreen extra 3 in 1 is zoveel meer dan een gewone gazonmeststof. Deze all-in-one zorgt voor een drievoudig resultaat opdat u straks extra mag genieten.

1. De meststof zorgt ervoor dat het gras gevoed wordt zodat de plekken waar mos of onkruid stond, spoedig weer dichtgroeien. Uw gazon wordt zichtbaar groener in slechts 7 dagen.

2. Het mos wordt zwart en sterft af.

3. Onkruiden zoals boterbloem, weegbree, klavers, paardenbloem, muur, madeliefjes... worden geëlimineerd.

Last van onkruid en mos in je gazon?

Dan is Evergreen extra 3 in 1 de ideale oplossing. Bij een correcte toepassing krijg je namelijk al na 7 dagen een zichtbaar groener gazon! We zetten even op een rijtje hoe je dat stralend groen gazon kan bereiken:

Pas Evergreen extra 3 in 1 toe tussen maart en juni, op een dag met een temperatuur van minstens 15°C. Vermijd perioden van droogte of vorst en pas niet toe de eerste 6 maanden na aanleg van een nieuw gazon.

Hanteer een dosis van 35 gram per m2. Evergreen extra 3 in 1 bestaat uit micro-korrels, wat zorgt voor een optimale spreiding en een stuifvrije toepassing. Gebruik dan ook een meststofstrooier (zoals bv Evergreen EasyGreen meststofstrooier).

Pas Evergreen extra 3 in 1 maximaal 1 keer toe per 12 maanden.

Nog enkele tips: voor een optimaal resultaat het gras maaien 3 tot 4 dagen voor de toepassing en nadien 3 tot 4 dagen wachten alvorens opnieuw te maaien. Heeft u na toepassing last van kale plekken in het gazon? Weet dat er dan producten bestaan die pleksgewijs kunnen toegepast worden om het gazon te herstellen zoals Evergreen Patch Magic.

Wil jij ook een zichtbaar groener gazon in slechts 7 dagen? Neem dan snel deel aan onze wedstrijd en maak kans op 1 van de 20 zakken Evergreen extra 3 in 1 200m2!

+1