Last van kale plekken in je gazon?

Last van kale plekken in je gazon?

Wie ergert er zich nu niet aan kale plekken in het gazon? Met de lente voor de deur willen we liefst zo snel mogelijk weer een stralend grastapijt zonder die lelijke verdorde plekken. En dit met zo min mogelijk werk.

Om een kale plek weg te krijgen, moest je vroeger beroep doen op 3 verschillende producten: zowel graszaad, meststof als potgrond zijn nodig om van een kale plek terug een stralend stukje gazon te maken. Evergreen brengt echter een kant & klare oplossing op de markt. Evergreen Patch Magic is een gloednieuw product dat graszaad, meststof en potgrond op basis van kokosvezel combineert. Deze revolutionaire mix zorgt voor een dicht en mooi groen gazon op eender welke plaats.

Hoe werkt Evergreen Patch Magic?

Evergreen Patch Magic potgrond op basis van kokosvezel. Deze potgrond absorbeert tot 8 keer zijn gewicht in water en het volume verviervoudigt. Daardoor creëert zich rondom de graszaden een vochtig en beschermend milieu. De potgrond vertelt je zelfs wanneer je water moet geven. Wanneer de potgrond lichtbruin van kleur wordt, geef dan water tot hij opnieuw donkerbruin wordt. Als laatste bestaat deze revolutionaire mix ook uit hoogwaardige meststof om een optimale groei te garanderen.

Gazonherstel in 1,2,3..

Evergreen Patch Magic voor

- droge, zonnige plekken

- kale plekken

- gazon dat veelvuldig betreden wordt

Heb jij ook kale plekken waar je de magie van Verkooppunten’ voor de dichtstbijzijnde winkel.

+1