Substral goes outdoor

Staan je bloemen en planten in volle bloei? Neem deel aan de wedstrijd van Substral op Facebook en win een Weber barbecue, een Weber tuinhaard, een parasol van Garden Nation of prijspakketten met meststoffen voor uw tuin.

Met de zes nieuwe variaties tuinmeststoffen van SUBSTRAL beschik je over alles, wat je planten begeren. In no time een stralende tuin als voorbode voor een stralende zomer, da’s dubbel genieten!

Bovendien maak je kans op de titel van “Het mooiste bloemenperk van Vlaanderen”. Deel de beelden van jouw tuin in volle bloei en win niet alleen bewondering, maar ook tal van prachtige prijzen. Zet je beste beentje voor, want de actie loopt t.e.m. 30/06/2015.

Doe mee en win!                                                 Korting op één product van Substral meststoffen

 
 
 

Neem deel aan de wedstrijd substral goes outdoor en win een weber gasbarbecue

1. BBQ-Time

Een van de winnaars trakteert binnenkort zijn/haar vrienden en familie op overheerlijke gerechten. Maak kans op de veelzijdige Weber gasbarbecue Spirit S-320 Premium GBS System Edition, roestvrij staal met een groot grilloppervlak, meerdere branders en veel accessoires.

 

Neem deel aan de wedstrijd Substral goes outdoor en win een weber open haard

2. Weber Fire Place

Wie weet houdt Substral je komende zomer warm op frissere zomeravonden. Maak kans en win de Weber Fire Place en geniet van je tuin tot in de late uurtjes!

 

Neem deel aan de wedstrijd substral goes outdoor en win een parasol

3. Parasol Garden Nation

Zoek je deze zomer ook beschutting op zonnige dagen, net als je bloemen en planten? Substral schenkt één van de winnaars de ideale oplossing! Maak kans en win de Garden Nation Parasol.

 

Neem deel aan de wedstrijd substral goes outdoor en win een pakket substral meststoffen

4. Productpakketten

Ben je niet bij de eerste drie winnaars? Niet getreurd! Met jouw beelden maak je ook kans om één van de 7 Substral productpakketten te winnen

 

In samenwerking met Weber                                                                      Disclaimer

 

 

+1