Substral Flower Magic

Tover kleur in je tuin!

Graag een mooie bloemenborder in je tuin maar helaas weinig tijd en ervaring ? Geen nood! Nu is er Flower Magic, een revolutionnaire innovatie van Substral ! De kant-en-klare mix van zaden, een uitgebalanceerde dosis meststof en super-absorberende potgrond strooi je uit in een mum van tijd. Vervolgens water geven en na zo’n 6 weken verschijnt een prachtig bloementapijt, om maandenlang van te genieten ! Flower Magic, ware magie voor je tuin !

Waarom is Substral Flower Magic zo revolutionair?

Flower Magic Ledereen wil mooie bloemen in z’n tuin - snel en zonder moeite. Daarom hebben we Substral Flower Magic ontwikkeld. Het is de gemakkelijkste oplossing voor prachtige bloemen: gewoon toepassen, water geven en de unieke samenstelling van Flower Magic doet de rest:

1. Een zorgvuldig uitgekozen mix van bloemenzaad die zo geselecteerd werden dat ze zorgen voor een harmonieus bloemenbed tijdens het volledige seizoen.

2. Osmocote-meststof die de planten gedurende het volledige seizoen voorziet van voeding.

3. Een potgrond op basis van kokosvezel die werkt als een spons, 8 keer zijn gewicht aan water absorbeert en het volume verviervoudigt. Daardoor creëert zich rondom de zaden een vochtig en beschermend milieu, dat de ontkieming en de ontwikkeling van een stevig wortelstelsel bevordert.

Resultaat? Maandenlang prachtige bloemen – gegarandeerd!

Hoe zal Substral Flower Magic je tuin omtoveren?

Flower Magic

Hoe gebruik je Substral Flower Magic?

Flower Magic

[1] Voor een optimaal resultaat, zaaien in april of wanneer er geen vorst meer wordt verwacht. Kies een oppervlak met vochtige grond en natuurlijk licht.

[2] Verwijder onkruid. Hark de grond fijn.

[3] Schud de fles opdat de zaden gelijkmatig in de mengeling verdeeld zitten. Strooi de mix in een dunne laag uit over het grondoppervlak. Vervolgens lichtjes inharken.

[4] Geef zachtjes voldoende water. Vermijd plasvorming.

[5] Substral Flower Magic zegt je wanneer water te geven. Wanneer de potgrond lichtbruin wordt, nogmaals voldoende water geven tot hij opnieuw donkerbruin wordt. Bij droge periodes, regelmatig water geven.

Flower Magic

Belangrijk om weten:

  • De bodem zal niet volledig bedekt zijn na toepassing. Bloemenzaad kan microscopisch zijn, de meeste zaden zullen onzichtbaar zijn op de grond.
  • De grond blijft zichtbaar, zelfs na water geven. Het is belangrijk dat de zaadjes genoeg ruimte hebben om te ontkiemen en te groeien.

Roze? Blauw? Of eerder Multicolour?

Substral Flower Magic is beschikbaar in 3 verschillende kleuren, elk met hun eigen bloemenmengsel:

Substral Flower Magic Roze

Fan van roze en witte bloemen? Kies dan voor Substral Flower Magic Roze. Dit product bevat 16 variëteiten van bloemenzaad, waaronder:

Flower MagicSubstral Flower Magic Roze

Substral Flower Magic Multicolour

Heb je liever een border in alle kleuren van de regenboog? Kies dan voor Substral Flower Magic Multicolour. Deze mix bevat maar liefst 29 variëteiten van bloemenzaad, waaronder:

Flower MagicSubstral Flower Magic Multicolour

Substral Flower Magic Blauw

Zot van blauwe en witte bloemen? Kies dan voor Substral Flower Magic Blauw. Dit bevat 19 variëteiten van bloemenzaad, waaronder:

Flower MagicSubstral Flower Magic Blauw

+1