Hoe ziet je zomerterras eruit? Spontaan en natuurlijk, rustig en luxueus of net heel vrolijk en kleurrijk? Kies de juiste planten en match met bijhorende bloempotten en accessoires, zo wordt jouw terras deze zomer het ideale biotoop om te genieten van een overheerlijke cocktail of een gezellig familiefeest.

Posted:

Geen tijd, geen plaats, geen groene vingers of niet het juiste materiaal? Voor één vierkante meter moestuinbak is niets daarvan een belemmering. Een kwartiertje per week, en eenvoudig beginnen is het geheim van het succes. De enige échte vereiste? Je tuin moet minstens 6 uur (en liefst 8 uur) zon per dag krijgen.

Posted:

Meer dan een tegel heb je niet nodig om van een saaie gevel een groene oase te maken. Je kunt er een pak planten tegen kwijt en je krijgt er nog subsidies voor, ook. Nu plannen en planten, is straks genieten van een huis in t' groen.

Posted:

Heb je last van een lopende neus, verstopte luchtwegen, koude handen of pijnlijke gewrichten - daar zijn de winterkwaaltjes weer. Geen zin in medicijnen? Pluk bloemen, bessen en kruiden rechtstreeks uit je tuin en help jezelf de winter door.

Posted:

De bijen blijven onder druk staan: help ze een handje. Plant nu krokussen, blauwe druifjes, anemonen en wilde tulpjes, en vul je tuin met een overdaad aan lentenectar. Je wordt er zelf ook beter van, met vanaf februari vijf maanden non-stop kleur.

Posted: