Stralende planten in huis, op het terras, in de tuin en moestuin

Van de kleinste cactus, de mooiste tomatenplant tot de grootste boom: een plant zorgt altijd voor leven in huis en tuin. Maar planten hebben liefde, aandacht en zorg nodig. Liefde en aandacht komt van jezelf, met Substral geef je je planten dé perfecte verzorging.

De beste meststoffen, potgronden en biologische tuinproducten

Substral doet je planten volop groeien en bloeien, zowel in huis, op het terras als in volle grond. Substral staat al meer dan 60 jaar voor kwaliteit voor vloeibare meststoffen voor kamerplanten en potgronden voor specifieke plantensoorten zoals cactussen, palmen, bonsai en orchideeën. Helemaal nieuw in het assortiment zijn de producten voor gazonverzorging, de biologische reeks tuinverzorgingsproducten en plantaardige insecticides. Ook het assortiment potgrond is verbeterd en sterk uitgebreid. 

Je vindt wat je zoekt

Heb jij een hart voor je planten en wil je ze alleen maar het beste geven? Kies dan voor Substral. Neem snel een kijkje bij onze producten en ontdek het Substral-gamma, niet alleen meststoffen maar nu ook tuin & gazonverzorgingsproducten en potgronden. Vind je niet wat je zoekt of kan je hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op of ga langs bij een verkooppunt in jouw buurt.

Terug naar praktische tips

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug