Nieuws

Vier het begin van de lente in je tuin

Vier het begin van de lente in je tuin

De winter is voorbij, de koude trekt weg en alles en iedereen begint te ontwaken. Het begin van de lente betekent beter weer, langere dagen en meer energie. Het is dus hét ideale moment om je tuin eens goed onder handen te nemen. Maar ook om volop te genieten van die eerste momenten in de buitenlucht. Met de tips van ‘I love my garden’ vier je de lente in je tuin, moestuin én terras!

 

Lees meer
Tips voor een originele Valentijn

Tips voor een originele Valentijn

Iets ‘hartigs’ voor je zoetje

Als we 1 maand moeten kronen tot ‘maand van de liefde’, dan is het natuurlijk februari! Op 14 februari brengen we hulde aan onze geliefden met een leuk cadeautje of mooi gebaar. Kan jij nog wat originele ideeën gebruiken voor Valentijn? Lees dan snel verder! ‘I love my garden’ wijst je op de mogelijkheden die bloemen, planten, groenten en fruit je bieden. Van een verrassend boeket tot hartvormige komkommers; de (moes)tuin brengt raad!  

Lees meer
Je kerstboom versieren met weinig ruimte

Je kerstboom versieren met weinig ruimte

Kerstmis komt eraan, hoog tijd dus om je kerstboom te versieren en je huis op te smukken met leuke kerstdecoratie! Woon je op een klein appartementje en heb je maar weinig ruimte? Niet getreurd! Met enkele creatieve ideetjes kan je ook van jouw klein nestje een echt kerstparadijs maken.

Lees meer
Zelf kerstversiering maken

Zelf kerstversiering maken

Hou jij er ook zo van om in de kerstperiode je huis helemaal om te toveren tot een heus kerstlandschap? Je kan natuurlijk allerlei kerstversiering kopen in de winkel, maar het is een stuk goedkoper – en vooral veel leuker – om al je decoratie zelf in mekaar te knutselen. Veel materiaal kan je bovendien vinden in je eigen huis of tuin. Wij geven je alvast wat leuke ideetjes.

Lees meer

Pagina's

Onze merken

  • Naturen Biologisch tuinieren
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Substral - plantenvoeding meststoffen
  • Asef
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
debug