Siershors mengen met de bodem bij het aanplanten in de sier- of moestuin, beschermt de grond tegen verdamping. Hierdoor wordt water aan de wortels beter vastgehouden.

100% biologische sierschors

Ideale schors voor borders, aanplantingen en tussen heideplanten. Naturen Aqua Control sierschors is een 100% natuurlijk product. De schors heeft een levensduur van 2 jaar. Naturen Aqua Control Sierschors breekt geleidelijk af en mag met de bodem vermengd worden. Na 2 jaar breekt de natuurlijke sierschors af en verrijkt het de bodem met organisch materiaal.

Naturen Aqua Control Sierschors verhindert de verdamping van water waardoor de vochtigheid tot 6 keer langer gewaarborgd blijft tegenover een onbedekte bodem. Naturen Sierschors is zeer fijn waardoor er een compacte laag ontstaat, die efficiënter is dan grotere schors. Verhindert de groei van onkruid.

Gebruik

Verwijder al het onkruid rond de planten en strooi de sierschors uit op een vochtige bodem, in een laag van 4 à 6cm dik, zonder hoopjes te maken. Maak daarna voorzichtig de voet van de plant opnieuw vrij. 

Verpakking: 40 L


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug