Weer mos uit het gazon, gebruik Evergreen Anti-mos en gazonmest. Bovendien voeden de meststoffen ook het gazon, zodat kale plekken sneller dichtgroeien.

Evergreen anti-mos en gazonmest

Hiermee bereik je 2 effecten: het mos wordt zwart en sterft af en het gras wordt gevoed zodat de plekken waar mos stond spoedig weer dichtgroeien. Bestaat uit micro-korrels wat zorgt voor een optimale spreiding en een stuifvrije toepassing.

Gebruik

De dosis bedraagt 70g/m2. De vermelde dosis is een jaarlijks maximum en kan in verschillende beurten worden aangebracht, bv. 35 g/m² een eerste keer en na bv. 6 weken of in het vroege najaar opnieuw 35 g/m². Om een voldoende werking tegen mossen te bekomen, gedurende een volledig seizoen, dienen aanvullende behandelingen te gebeuren met een product dat enkel ijzersulfaat bevat (en geen meststof). 

Ga voor resultaat

Gebruik bij voorkeur de Scotts meststofstrooier 'EasyGreen' (opening 29). Deze garandeert een gelijkmatig resultaat. Draag geschikte handschoenen. Niet toepassen op gazons jonger dan 1 jaar. Voor een optimaal resultaat, het gras maaien 3 à 4 dagen voor de toepassing. Opnieuw maaien kan vanaf de derde dag na de toepassing. Als het binnen 48u na de toepassing niet heeft geregend, het gazon besproeien voor een goede opname van het product. Het betreden van de behandelde oppervlakte moet vermeden worden gedurende een minimum periode van 24u na de behandeling. Het afgestorven mos kan na twee weken verwijderd worden tijdens het verticuteren. Die actie brengt opnieuw lucht tot bij de wortels en gaat vervilting van de grasmat tegen.

Verpakking: 2,62 kg voor 75m², 7 kg voor 200 m², 14,7 kg voor 420 m²

Samenstelling: NK 14-5 en 14% ijzersulfaat (watervrij)

Toelatingsnummer: 7741G/B

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug