Substral Anti-Mos en gazonmest

Substral Anti-mos & gazonmest

Weer mos uit het gazon, gebruik Substral Anti-mos en gazonmest. Met dit product heb je dubbel effect: het mos wordt zwart en sterft af en het gras wordt gevoed zodat de plekken waar mos stond spoedig weer dichtgroeien. Dankzij de micro-korrels is de verspreiding optimaal en stuifvrij.

Gebruik

De dosis bedraagt 70g/m2. De vermelde dosis is een jaarlijks maximum en kan in verschillende beurten worden aangebracht, bv. 35 g/m² een eerste keer en na bv. 6 weken of in het vroege najaar opnieuw 35 g/m². Om een voldoende werking tegen mossen te bekomen, gedurende een volledig seizoen, dienen aanvullende behandelingen te gebeuren met een product dat enkel ijzersulfaat bevat (en geen meststof). 

Ga voor resultaat

Gebruik bij voorkeur de meststofstrooier 'EasyGreen' (opening 29). Deze garandeert een gelijkmatig resultaat. Draag geschikte handschoenen. Niet toepassen op gazons jonger dan 1 jaar. Voor een optimaal resultaat, het gras maaien 3 à 4 dagen voor de toepassing. Opnieuw maaien kan vanaf de derde dag na de toepassing. Als het binnen 48u na de toepassing niet heeft geregend, het gazon besproeien voor een goede opname van het product. Het betreden van de behandelde oppervlakte moet vermeden worden gedurende een minimum periode van 24u na de behandeling. Het afgestorven mos kan na twee weken verwijderd worden tijdens het verticuteren. Die actie brengt opnieuw lucht tot bij de wortels en gaat vervilting van de grasmat tegen.

Verpakking: 2,62 kg voor 75m², 7 kg voor 200 m², 14,7 kg voor 420 m²

Samenstelling: NK 14-5 en 14% ijzersulfaat (watervrij)

Toelatingsnummer: 7741G/B

Dosis: 70g/m²


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug