Evergreen anti-mos, anti-onkruid en mest voor gazon

Evergreen anti-mos, -onkruid en gazonmest

Evergreen Complete 3-in-1 is een gazonmest, die het gazon voedt en werkt tegen mos en onkruid, zoals muur, weegbre, madeliefjes, boter-en paardenbloemen,… 

Perfect gazon in 1,2,3

De aanbevolen dosis is 25g/m². Pas maximaal 1 keer toe per 12 maanden. Voor een optimaal resultaat het gras maaien 3 à 4 dagen voor de toepassing. Nadien best 3 à 4 dagen wachten vooraleer opnieuw te maaien. Het gras de eerste 4 maaibeurten niet gebruiken als mulching, maar eerst gedurende 6 maanden composteren. Niet toepassen gedurende droogte of vorst, noch tijdens de eerste 6 maanden na de aanleg van een nieuw gazon.

Ga aan de slag

Pas op eender welk moment tussen maart en juni toe, op een licht vochtige gazon bij zacht, windvrij weer (temperatuur min. 15°C). Om doorlevende tweezaadlobbigen te bestrijden, enkel voldoende ontwikkelde planten behandelen. Slechts toepassen wanneer het onkruid en mos zich in de actieve groeifase bevinden. Als er binnen 48h na de behandeling geen neerslag is, grondig water geven opdat de meststof begint te werken. Gebruik de Evergreen Easygreen meststofstrooier voor een egale verspreiding.

Erkende naam: Evergreen Complete

Samenstelling: NK 14-5 en 0,49% MXPA; 0,29% Mecoprop-P; 16,3% watervrij ijzersulfaat

Erkenningsnummer: 10230G/B

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

  Onze merken

  • Substral
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Naturen Biologisch tuinieren
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Nieuwe Roundup
  • Asef
debug