Substral Biofert Plus

Substral Biofert Plus Organisch minerale meststof

Met Substral Biofert Plus heb je drie effecten: de meststof voedt het gazon gedurende ongeveer 3 maanden. Door het hoge gehalte aan kalium werkt het product indirect tegen mos. De toegevoegde kalk zorgt ervoor dat de zuurtegraad (pH) van de bodem op peil blijft. 

Biofert Plus van Substral is een samengestelde organo-mineral meststof met natuurlijke grondstoffen die indirect de bodemstructuur verbeteren. De formule is zacht voor het gazon; de organische voedingselementen komen immers geleidelijk vrij waardoor het aantal maaibeurten niet stijgt. 

Gebruik

Drie keer strooien per jaar geeft het beste resultaat: een keer in het voorjaar, eventueel een keer net voor de zomer en nog eens in het najaar, als voorbereiding op de winter. Zo ontstaat een stabiel en zelfvoedend ecosysteem, waardoor je het hele jaar door van een fraai gazon kan genieten. Toepassing in het najaar vormt de ideale voorbereiding op de strenge wintermaanden. Het hoge kaligehalte maakt het gras weerbaarder en zodoende ligt de volgende lente het gazon er al spoedig weer mooi groen bij, zonder veel mos. De dosis bedraagt 100 g/m². Gebruik bij voorkeur de Scotts-meststofstrooier 'EasyGreen' (opening 32) en ga tweemaal over het gazon in richtingen haaks op elkaar staand. 

Samenstelling: NPK+ (CaO)+(MgO)  6-3-18 +(11)+(2)

Verpakking: 20 kg voor 200 m², 25 kg voor 250 m²


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug