Substral Triofert

Substral Triofert

Deze Triofert van Substral is organisch-minerale gazonmeststof met magnesium en ijzer wat ervoor zal zorgen dat het gras sneller groeit en dieper groen kleurt. Jouw gazon zal snel in topconditie zijn en dichtgroeien dankzij de essentiële nutriënten. Werkt ook indirect tegen mos. Ga voor een groen gazon !

Ook een goede oplossing om te gebruiken als na het verticuteren en het verwijderen van mos waardoor er kleine, kale plekken in het gazon achterblijven. Substral Triofert zal er snel voor zorgen dat de grasmat weer dichtgroeit.

MiniCorn® 

Een abolute troef van Substral Triofert is de MiniCorn® korrelkwaliteit. Deze minikorreltjes zijn egaal, bol en zeer klein maar hebben toch een voldoende soortelijk gewicht waardoor ze eenvoudig, egaal te verspreiden zijn en goed diep in het gazon vallen. Bovendien verzekert de MiniCorn® technologie een uitstekende oppervlaktedekking wat zorgt voor een gelijkmatige groei van het gazon. Het minigranulaat is stofarm, dus prettig om te verwerken, zowel machinaal als met de hand, zonder geuroverlast.

Hoe ga je te werk? Gebruik bij voorkeur de meststofstrooier "EasyGreen" (opening 30) en ga tweemaal over het gazon in richtingen haaks op elkaar staand. De meststofstrooier garandeert een gelijkmatig resultaat. De dosis bedraagt 100 gram per m².

Samenstelling: NPK + (MgO) 10-3-6+(3) avec fer (Fe)

Verpakking: 4 kg (voor 40 m²), 10 kg (voor 100 m²), 22 kg (voor 220 m²)


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug