Substral Gazonmest 3-in-1

Substral Gazonmest 3-in-1

De nieuwe Substral Gazonmest 3-in-1 is dé superfood voor je gazon! Dankzij de organisch-minerale meststof zorg je voor een gazon in topconditie. Dankzij de aanbreng van een mix essentiële voedingsstoffen heb je een driedubbel resultaat. Het gras wordt 100 dagen lang gevoed. Indirecte werking tegen onkruid*. Je zorgt ook voor een hoge weerstand tegen droogte.  Het gazon krijgt een sterkere en ruimere wortelontwikkeling met als resultaat vitaler, diepgroen gras dat beter bestand is tegen droogte of intensief beloop.

*De aanbreng van essentiële voedingsstoffen zorgt voor een sterke, goed gesloten grasmat. Zo is er minder fysieke ruimte is voor onkruiden. Preventieve fysische werking.

MiniCorn® 

Een abolute troef van Substral gazonmest is de MiniCorn® korrelkwaliteit. Deze minikorreltjes zijn egaal, bol en zeer klein maar hebben toch een voldoende soortelijk gewicht waardoor ze eenvoudig, gelijkmatig te verspreiden zijn en goed diep in het gazon vallen. Bovendien verzekert de MiniCorn® technologie een uitstekende oppervlaktedekking wat zorgt voor een gelijkmatige groei van het gazon. Het minigranulaat is stofarm, dus prettig om te verwerken, zowel machinaal als met de hand, zonder geuroverlast.

Dosis: 75 gram per m²

Samenstelling: samengestelde organisch-minerale meststof NPK + (MgO)+8-3-5+(3)

Verpakking: 3,75 kg (voor 50 m²), 18,75 kg (voor 250 m²)

  Onze merken

  • Substral
  • Biologisch Substral Naturen
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Nieuwe Roundup
debug