Substral Gazonmest All-in-One

Substral Gazonmest All-in-One

Met de nieuwe Substral Gazonmest alles in één! Substral Gazonmest All-in-One is een organisch-minerale meststof die zorgt voor je gazon in topconditie dankzij de aanbreng van een mix aan essentiële nutriënten. Topformule die ook door professionelen toegepast wordt op o.a. golfbanen. 

Het effect?

 1. Het gazon wordt tot 3 maanden lang gevoed
 2. Er is een indirecte werking* tegen mos
 3. Indirecte werking* tegen onkruiden
 4. De weerstand tegen droogte is hoger

Dankzij de toevoeging van magnesium en ijzer aan de formule verkrijg je een snelle groenkleuring van het gazon. Natuurlijke, gedroogde algen rijk aan eiwitten dragen bij tot een solide grasmat.

*De aanbreng van essentiële voedingsstoffen zorgt voor een goed gesloten grasmat. Een dens of dicht gazon laat minder mos- en onkruidgroei toe. 

Met MiniCorn® 

Een abolute troef van Substral gazonmest is de MiniCorn® korrelkwaliteit. Deze minikorreltjes zijn egaal, bol en zeer klein maar hebben toch een voldoende soortelijk gewicht waardoor ze eenvoudig, egaal te verspreiden zijn en goed diep in het gazon vallen. Bovendien verzekert de MiniCorn® technologie een uitstekende oppervlaktedekking wat zorgt voor een gelijkmatige groei van het gazon. Het minigranulaat is stofarm, dus prettig om te verwerken, zowel machinaal als met de hand, zonder geuroverlast.

Dosis: 75 gram per m²

Met NutriForce

Samenstelling: samengestelde organisch-minerale meststof NPK + (MgO)+(Fe)+(S) 10-4-8+(3)

Verpakking: 3,75 kg (voor 50 m²), 9,375 kg (voor 185 m²), 20,625 kg (voor 275 + 37,5 m²), 24,375 kg (voor 485m²)


  Onze merken

  • Substral
  • Substral Naturen
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Nieuwe Roundup
debug