Substral Gazonmest 4-in-1

Substral Gazonmest 4-in-1

Met de nieuwe Substral Gazonmest 4 in 1 klap! Substral Gazonmest 4-in-1 is een organisch-minerale meststof die zorgt voor je gazon in topconditie dankzij de aanbreng van een mix aan essentiële nutriënten. Indirecte werking tegen onkruid*. Ook indirecte werking tegen mos*. Het voedt het gazon tot 100 dagen en maakt het gras beter bestand tegen droogte ! 

De grassen kennen een sterkere, ruimere wortelontwikkeling met als resultaat een vitaler gazon, diepgroen en beter bestand tegen stress door droogte of intensief beloop. Topformule die ook door professionelen toegepast wordt op o.a. golfbanen. 

*De aanbreng van essentiële voedingsstoffen zorgt voor een sterke, goed gesloten grasmat. Zo is er minder fysieke ruimte voor mos of onkruiden. Preventieve fysische werking.

MiniCorn® 

Een abolute troef van Substral gazonmest is de MiniCorn® korrelkwaliteit. Deze minikorreltjes zijn egaal, bol en zeer klein maar hebben toch een voldoende soortelijk gewicht waardoor ze eenvoudig, egaal te verspreiden zijn en goed diep in het gazon vallen. Bovendien verzekert de MiniCorn® technologie een uitstekende oppervlaktedekking wat zorgt voor een gelijkmatige groei van het gazon. Het minigranulaat is stofarm, dus prettig om te verwerken, zowel machinaal als met de hand, zonder geuroverlast.

Dosis: 75 gram per m²

Samenstelling: samengestelde organisch-minerale meststof NPK + (MgO)+(Fe)+(S) 10-4-8+(3)

Verpakking: 3,75 kg (voor 50 m²), 9,5 kg (voor 125 m²), 20,5 kg (voor 275 m²), 24,5 kg (voor 325m²)

  Onze merken

  • Substral
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Naturen Biologisch tuinieren
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Nieuwe Roundup
  • Asef
debug