Zaai kale plekken opnieuw in met Evergreen Patch Magic, een mix van potgrond en kokosvezel.

Patch magic tegen kale plekken in het gazon

Kale plekken in het gazon zijn een grote bron van ergernis! Ziet jouw tuin er ook erbarmelijk uit en droom je van een stralend grastapijt zonder die lelijke, verdorde plekken? Wij vertellen je hoe je dit voor elkaar krijgt met zo min mogelijk werk. Want waar je vroeger 3 verschillende producten moest gebruiken, heb je nu genoeg aan Evergreen Patch Magic.

1 product, brede werking

Evergreen brengt echter een kant & klare oplossing op de markt om die kale plekken in je gazon weg te toveren. Evergreen Patch Magic combineert graszaad, meststof, potgrond op basis van kokosvezel en fixatie. Deze revolutionaire mix zorgt waar dan ook voor een dicht en mooi groen gazon.

Hoe werkt Evergreen Patch Magic?

Evergreen Patch Magic is  een mengsel op basis van kokosvezel. De potgrond absorbeert tot 8x zijn gewicht in water en het volume verviervoudigt. Daardoor creëert zich rondom de graszaden een vochtig en beschermend milieu.

Het mengsel vertelt je zelfs wanneer je water moet geven. Als de potgrond lichtbruin van kleurt, geef dan water tot het opnieuw donkerbruin wordt. De fixatie zorgt ervoor dat bij het sproeien of bij hevige regen het zaad niet wegspoelt. De revolutionaire mix bevat ook hoogwaardige meststof voor een optimale groei op de kale plekken in je gazon.

Ontdek de magie

Heb jij ook kale plekken in je gazon? Ga naar je dichtstbijzijnde verdeler en haal Evergreen Patch Magic vandaag nog in huis! Ontstaan kale plekken door de urine van jouw hond? Evergreen Patch Magic Special Honden bevat gips, wat de zuren in de urine neutraliseren.

Beschikbare verpakkingen: 1 kg, 1,5 kg, 3,6 kg, 7 kg

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

  Onze merken

  • Substral
  • Biologisch Substral Naturen
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Nieuwe Roundup
debug