Zaai kale plekken door urine van de hond opnieuw in met Evergreen Patch Magic, een mix van potgrond en kokosvezel.

Patch magic tegen rosse plekken door je hond

Weg met urineplekken van de hond in het gazon! De hoge zuurgraad in hondenurine kan het gras verbranden en kan kale plekken veroorzaken. Het gras groeit moeilijk en het gazon kan zich niet herstellen. Daarom werd Evergreen Patch Magic Special Honden ontwikkeld, een revolutionaire mix van zaden, om het beschadigde gazon te herstellen. 

Evergreen Patch Magic Special Honden bevat gips, een calciumrijk mineraal dat de voedingsstoffen in de bodem opnieuw in evenwicht brengt en de kieming van het graszaad bevordert.

Gebruik

Verwijder afgestorven gazon; maak de grond los en geef overvloedig water. Strooi Patch Magic Special Honden op de grond uit in een dunne laag. Zorg ervoor dat de bodem zichtbaar blijft, zodat de zaden voldoende ruimte hebben om te kiemen en te groeien. Voldoende water geven is de sleutel tot succes. Geef water totdat de potgrond verzadigd is en bijgevolg donkerbruin wordt. Als de potgrond lichter wordt, geef extra water.

Samenstelling: Mengsel van potgrond op basis van kokosvezel (79,9%), meststof op basis van calcium (14,3%) en zaaizaden (6%)

Verpakking: 1,3 kg

  Onze merken

  • Substral
  • Biologisch Substral Naturen
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Nieuwe Roundup
debug