Patch Magic tegen kale plekken in het gras van Substral

Substral Patch Magic gazonherstel

Kale plekken in het gazon, daar houdt niemand van. Ziet jouw tuin er ook schraal uit en droom je van een stralend grastapijt zonder lelijke, dorre plekken? Wij vertellen je hoe je dit voor elkaar krijgt met zo weinig mogelijk werk. Want waarbij je vroeger 3 verschillende producten moest gebruiken, heb je nu genoeg aan één product Patch Magic van Substral. Zo handig!

Een product, brede werking

Met Patch Magic heb je een kant & klare oplossing om de kale plekken in je gazon weg te toveren. Substral Patch Magic combineert graszaad, meststof, potgrond op basis van kokosvezel en fixatie. Deze revolutionaire mix zorgt waar dan ook voor een dicht en mooi groen gazon.

Hoe werkt Substral Patch Magic?

Substral Patch Magic is  een mengsel op basis van kokosvezel. De potgrond absorbeert tot 8x zijn gewicht in water en het volume verviervoudigt. Daardoor creëert zich rondom de graszaden een vochtig en beschermende omgeving. Het mengsel vertelt je zelfs wanneer je water moet geven. Als de potgrond lichtbruin kleurt, geef dan water tot het opnieuw donkerbruin wordt. De fixatie zorgt ervoor dat het zaad niet wegspoelt bij het sproeien of bij hevige regen. De mix bevat ook kwalitatieve meststof voor een optimale groei op de kale plekken in je gazon.

Ontdek de magie

Heb jij ook kale plekken in je gazon? Ga naar je dichtstbijzijnde verdeler en haal Patch Magic vandaag nog in huis! Ontstaan kale plekken door de urine van jouw hond? Er is een variant speciaal voor honden verkrijgbaar: Substral Patch Magic Special Honden. Dit product bevat gips, wat de zuren in de urine neutraliseert.

Beschikbare verpakkingen: 1 kg, 1,5 kg, 3,6 kg, 7 kg

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug