Substral Patch Magic voor plekken in het gras door honden urine

Substral Patch Magic Special Honden

Weg met urineplekken van de hond in het gazon! De hoge zuurgraad in hondenurine kan het gras verbranden en kan rosse en kale plekken veroorzaken. Het gras groeit moeilijk en het gazon kan zich niet herstellen. Daarom werd Patch Magic Special Honden van Substral ontwikkeld, een revolutionaire mix van zaden, om het beschadigde gazon te herstellen. 

De versie voor Honden van Substral Patch Magic bevat gips, een calciumrijk mineraal dat de voedingsstoffen in de bodem opnieuw in evenwicht brengt en de kieming van het graszaad bevordert.

Gebruik

Verwijder het afgestorven gras, maak de grond los en geef overvloedig water. Strooi Patch Magic Special Honden op de grond uit in een dunne laag. Zorg ervoor dat de bodem zichtbaar blijft, zodat de zaden voldoende ruimte hebben om te kiemen en te groeien. Voldoende water geven is de sleutel tot succes. Geef water tot de potgrond verzadigd is en bijgevolg donkerbruin wordt. Als de potgrond lichter wordt, geef extra water.

Samenstelling: Mengsel van potgrond op basis van kokosvezel (79,9%), meststof op basis van calcium (14,3%) en zaaizaden (6%)

Verpakking: 1,3 kg


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug