meststofstaafjes voor orchideeën zo makkelijk

Substral Meststofstaafjes voor orchideeën

De Substral meststofstaafjes voor Orchideeën zijn super-praktisch in gebruik en bevatten alle voedingstoffen die onmisbaar zijn voor een evenwichtige groei van jouw orchideeën. Verzorg je orchideeën goed en geniet van prachtige bloemen !

De Substral meststofstaafjes voor Orchideeën bevatten alle elementen en micro-nutriënten die onmisbaar zijn voor een evenwichtige groei van jouw orchideeën. Deze meststof bevordert de structuur van het plantensap en zorgt zo voor een uitbundige en langdurige bloei. De meststofstaafjes voorkomen ook bladvergeling.

Handig in gebruik

Voed enkel jouw orchideeën in de groeiperiode (bloei, ontwikkeling van knoppen, nieuwe bladeren of nieuwe wortels). Breek de staafjes in twee en duw voorzichtig de halve staafjes tussen de wortels van de plant. Zorg ervoor dat de staafjes goed verdeeld worden over de oppervlakte van de pot. Hou de orchideeën altijd vochtig, zonder teveel water (de wortels mogen niet ondergedompeld staan in water). Om de 8 weken toepassen. De dosis is wel afhankelijk van de diameter van de pot.

Samenstelling: NPK 10,5-10,8-10,2 + micronutriënten

Verpakking: 10 stuks


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug