Zin in smakelijke en sappige vruchten uit eigen moestuin? Bemest bij het aanplanten en tussendoor fruitbomen en heesters met Naturen meststof voor fruit.

Biologische meststoffen voor fruitbomen

Deze biologische Naturen meststof is ideaal voor fruitbomen en fruitheesters (aardbeien, frambozen, appels, peren, trosbessen, druiven etc). De meststof zorgt voor meer smaakvolle vruchten en heeft gezonde en stevige planten als resultaat.

Gebruik

Bij het aanplanten van aardbeien, de meststof onderwerken tijdens het bewerken van de grond, meteen voor het aanplanten of verspenen. Bij het planten van fruitbomen en fruitheesters de meststof mengen met de aarde van de kuil, de kuil vullen, aandrukken en water geven. Bij het onderhoud de meststof rondom de struiken of tussen de rijen strooien. Inwerken door te harken en water geven. Bemest bij het aanplanten, nadien 1 à 2 keer tijdens de teelt.

Aanbevolen dosis: Aardbeien: 14 dagen na het planten: 100g/m² - vroege voorjaar: 60g/m² - voor de bloei: 30g/m² - augustus tot september: 30g/m². Druiven: vroege voorjaar: 150g/m² - na het dunnen: 50g/m² Bessen en fruitbomen: vroege voorjaar: 50g/m² - september tot oktober: 100g/m²"

Dit product mag gebruikt worden in de biologische landbouw, conform EG-verordening nr 834/2007.

Samenstelling: Samengestelde organisch-minerale meststof NPK 5-3-7

Verpakking: 1,7 kg


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug