Substral Osmocote voeding voor alle tuinplanten

Substral Osmocote meststof voor tuinplanten

Substral Osmocote® Meststof voor Tuinplanten bestaat uit gecontroleerd vrijkomende meststof met Osmocote® voeding voor 6 maanden. Ideaal voor alle tuinplanten, zowel groenblijvende vaste planten en borderplanten als voor heesters en struiken. De voedingsstoffen zijn prima geschikt om gedurende het hele seizoen te gebruiken. 

Osmocote® is een gebruiksklare meststof met een beschermende harslaag. De harslaag vermijdt direct contact tussen de meststof en de plantenwortels waardoor het risico op overdosering beperkt is. Door het harslaagje wordt de meststof geleidelijk vrijgegeven en dit gedurende 6 maanden. Dankzij dit systeem is 1 toepassing voldoende voor een volledig seizoen. De temperatuur en de vochtigheid van de bodem regelen de afgifte van de meststof. Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de afgifte van de meststofelementen. Het resultaat? De optimale groei van jouw planten ! 

Gebruik: Meng bij het aanplanten, de meststof met de potgrond en plaats de plant in het plantgat. Vul op met potgrond, druk aan en begiet. Nadien strooi je de korrels  als onderhoud rond de planten. Hark lichtjes om de korrels met de potgrond te vermengen en geef water. 

Samenstelling: NPK+ (MgO) 17-9-11 + (2) + micronutriënten

Dosis: 10g tot 15g voor 20 cm diameter

Verpakking: 750g, 1,5 kg


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug