Naturen Bloed- en hoornmeel, rijk aan organische stikstof en bovendien 100% biologisch

Naturen meststof rijk aan organische stikstof

Deze meststof is rijk aan organische stikstof en geeft een sneller resultaat dan andere organische meststoffen, zonder risico op verbranding. Het bevordert de ontwikkeling van nieuwe bladeren en jonge twijgen en is een natuurlijke bron van ijzer. 

Ideaal voor druiven, bladgewassen en koolgewassen. Zijn snelle en aanhoudende werking is verder ook nuttig voor het stimuleren van de groei van allerlei teelten zoals groenten, vaste planten, bomen en heesters.

Gebruik

Bij de aanleg van gazon, het zaaien en planten van groenten en vaste planten, de meststof onderwerken tijdens het bewerken van de grond meteen voor het zaaien of verspenen. Bij het aanplanten van bomen en heesters de meststof mengen met de aarde van de kuil. Bij het onderhoud de meststof rondom de struiken of tussen de rijen strooien, inharken en water geven. De aanbevolen dosis is plantafhankelijk: borderplanten hebben 50g/m² nodig, terwijl gazon al genoeg heeft met 25g/m². Lees dus voor zeker gebruik de aanbevolen dosis op de verpakking.

Dit product mag gebruikt worden in de biologische landbouw, conform EG-verordening nr 834/2007.

Samenstelling: 13% organisch gebonden stikstof

Verpakking: 3kg


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug