Kweekt u tomaten, wortelen, aardappelen of aardbeien? Meng bij het zaaien of planten meststoffen met de bodem. Naturen mest voor de moestuin is 100% Biologisch en geeft geleidelijk voeding. Dit beperkt de kans op verbranding.

Biologische meststoffen voor de moestuin

Naturen Moestuinmest is een meststof ideaal voor de moestuin (tomaten, wortelen, aardappelen, courgetten…) alsook voor fruitbomen en –heesters (peren, appelen, aardbeien, frambozen…). 

Geef tot 3 maanden voeding dankzij de organische samenstelling. Gedroogd zeewier bevat spoorelementen essentieel voor een optimale groei. Een geleidelijk opnamen van de meststoffen beperkt het risico op verbranden van de wortels en het uitdrogen van de bodem.

Bemesten zonder risico op verbranding

Bij het aanplanten van groenten en aardbeien: onderwerken tijdens het bewerken van de grond, meteen voor het aanplanten of verspenen. Strooi de meststof op de grond en werk de korrels in door ze onder te harken. Geef vervolgens water. Bij het aanplanten van fruitbomen en –heesters: meng de meststof met de aarde van de kuil, vul de kuil, druk goed aan geef water. Bij onderhoud de meststof rondom de struiken of tussen rijen strooien, inharken en water geven. Elke teelt heeft een specifieke dosering, consulteer daarom voor gebruik eerst de verpakking.

Samenstelling: Samengestelde organische meststof NPK 5-3-7

  Onze merken

  • Substral
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Naturen Biologisch tuinieren
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Nieuwe Roundup
  • Asef
debug