Kweekt u tomaten, wortelen, aardappelen of aardbeien? Meng bij het zaaien of planten meststoffen met de bodem. Naturen mest voor de moestuin is 100% Biologisch en geeft geleidelijk voeding. Dit beperkt de kans op verbranding.

Biologische meststoffen voor de moestuin

Naturen Moestuinmest is een biologische meststof speciaal voor de moestuin (tomaten, wortelen, aardappelen, courgetten…) ook prima meststof voor fruitbomen en –heesters (peren, appelen, aardbeien, frambozen…). 

Geef tot 3 maanden voeding dankzij de organische samenstelling. Het gedroogde zeewier bevat spoorelementen essentieel voor een optimale groei. De geleidelijke opname van de meststoffen beperkt het risico op verbranden van de wortels en het uitdrogen van de bodem.

Bemesten zonder risico op verbranding

Bij het aanplanten van groenten en aardbeien ga je best als volgt te werk: onderwerken tijdens het bewerken van de grond, meteen voor het aanplanten of verspenen. Strooi de meststof op de grond en werk de korrels in door ze onder te harken. Geef nadien water. Bij het aanplanten van fruitbomen en –heesters: meng de meststof met de aarde van de kuil, vul de kuil, druk goed aan geef water. Bij onderhoud de meststof rondom de struiken of tussen rijen strooien, inharken en water geven. Elke teelt heeft een specifieke dosering, consulteer daarom voor gebruik eerst de verpakking.

Dit product mag gebruikt worden in de biologische landbouw, conform EG-verordening nr 834/2007.

Samenstelling: Samengestelde organisch-minerale meststof NPK 5-3-7

Verpakking: 1,7 kg, 15 kg


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug