Substral Universele tuinmest met magnesium

Substral Universele tuinmest met magnesium

Substral Universele Tuinmest is kwaliteitsmest voor bloemen, plantenborders, rozen, sierstruiken en -bomen, coniferen, groenten, fruit. Voor sterke planten en een rijke oogst. Met magnesium voor diepgroene bladeren en naalden. Nitraatvrij en chloorarm. Stofvrij granulaat. Eenvoudig in gebruik. 

Jouw planten krijgen alle nodige voedingsstoffen die ze voor een evenwichtige groei nodig hebben. Stikstof: bevordert de groei en bloei. Substral Universele tuinmest bevat een speciale nitraatvrije vorm van stikstof die tijdelijk in de bodem vastgehouden kan worden en tegen uitspoeling door neerslag bestand is. Fosfor: Bevordert de bloem- en wortelontwikkeling. Kalium: verbetert de smaak van groenten en fruit. Magnesium: zorgt voor diepgroene bladeren en naalden. Zwavel: verbetert de kwaliteit en smaak van groenten en fruit.

Gebruik: Bemesting is mogelijk in het voorjaar en de zomer. De meststof gelijkmatig met de hand uitstrooien. Inharken is niet nodig. Zorg ervoor dat het hele wortelstelsel bereikt wordt (het wortelbereik is ongeveer gelijk met de diameter van de plant). Aansluitend water geven opdat de meststof begint te werken. 

Samenstelling: NPK + (MgO)+(SO₃) 10-5-7+ (3)+(22)

Verpakking: 3 kg


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug