Substral Osmocote voeding voor groene planten

Substral Osmocote Meststof groene planten

Substral Osmocote® Meststof voor Groene Planten bestaat uit gecontroleerd vrijkomende meststof met Osmocote® voeding. Speciaal ontwikkeld om al jouw groene planten gedurende 6 maanden lang van de noodzakelijke voedingsstoffen te voorzien met een mooie ontwikkeling van jouw planten als resultaat.

Osmocote® is een gebruiksklare meststof met een beschermende harslaag. De harslaag vermijdt direct contact tussen de meststof en de plantenwortels waardoor het risico op overdosering wordt beperkt. Door het harslaagje wordt de meststof geleidelijk vrijgegeven en dit gedurende 6 maanden. Daardoor is 1 toepassing voldoende voor een volledig seizoen. De temperatuur en de vochtigheid van de bodem regelen de afgifte van de meststof. Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de afgifte van de meststofelementen.  Het resultaat? De optimale groei van jouw planten ! 

Gebruik: Meet de diameter van de pot met de zijkant van de verpakking. Duw het nodige aantal tabletten minimum 5 cm diep in de potgrond. Geef daarna veel water. 

Samenstelling: NPK + (MgO) 14-9-11+(2) + micro-nutriënten

Verpakking: 25 tabs


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug