Substral-Naturen Meststof voor Tomaten en Kruiden - biologisch

Substral-Naturen Meststof voor Tomaten en Kruiden - biologisch

Op zoek naar biologische meststoffen voor tomaten en kruiden in pot, tuin of moestuin? Kies voor deze makkelijke en kwalitatieve vloeibare meststoffen van Substral-Naturen. Deze biologische meststof voor Tomaten en Kruiden van Substral-Naturen is ook ideaal om te gebruiken voor andere groenten en in de fruitteelt.  Zorg voor sterke planten en geniet van een mooie oogst !

De vloeibare Bio Meststof voor Tomaten en Kruiden van Substral-Naturen kan toegepast worden op tomaten en kruiden in pot, in de tuin of moestuin. Ook goed om te gebruiken voor andere groenten en voor de fruitteelt. Deze nieuwe versie is verrijkt met de krachtige Humifirst technologie, natuurlijke humus- en fulvozuren die je planten van de geschikte voedingsstoffen en sporelementen voorziet en zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen door de plant. 

Ga voor een goede oogst!

Deze Substral Naturen Universele meststof kan toegepast worden op tomaten en kruiden in pot, in de tuin of moestuin. Ook goed om te gebruiken voor andere groenten en voor de fruitteelt. De meststof mag gebruikt worden in de biologische landbouw conform EG verordening nr 834/2007.

Samenstelling: Vinasse NPK 3-2-5

Verkrijgbaar in volgende verpakkingen: 500ml, 1L


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug