KB Home Defense – Freeze

KB Home Defense – Freeze

De Freeze Insecten aerosol van KB Home Defense produceert een wolk van koude bij -45 °C, waarmee lastige insecten in huis zoals: wespen, muggen, motten, kakkerlakken, mieren, spinnen … (behalve horzels) gedood kunnen worden. Door de lage temperatuur bevriezen de insecten, waarna ze onmiddellijk sterven.

Verlost in 1-2-3

Schud goed voor gebruik, spuit de eerste keer gedurende één seconde in de lucht en richt dan op het insect. Houd de bus rechtop op een afstand van 15 cm van het insect en blijf gedurende 5 à 6 seconden spuiten, waarbij u steeds dichter naar het insect gaat.

Maak dit seizoen kortemetten met vervelende insecten in uw woonkamer met de Freeze van KB Home Defense, dat u kan vinden bij een tuincentrum bij u in de buurt. Let op: Gebruik de Freeze niet op de huid, in de ogen of op planten en wees voorzichtig bij het bespuiten van wespen. Lees dus zeker aandachtig de informatie op de verpakking.

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug