Mieren bestrijden in het gazon of op het terras kan zonder schade te berokkenen aan huisdieren, vogels of egels met Naturen mierenpoeder.

Natuurlijk middel om mieren te bestrijden

Bestrijdt mieren en hun nesten in en om het huis. Heeft een lange werkingsduur en voorkomt nieuwe nesten. Naturen Mieren bevat spinosad, een actieve stof van natuurlijke oorsprong, afkomstig van een bodembacterie. Micro-korrels die zorgen voor een stofvrije toepassing.

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Mieren en –nesten bestrijden

Bij een toepassing buitenshuis de korrels op en rond het nest strooien, en op de looppaden van de mieren. Als de mieren na 10 dagen nog zichtbaar zijn, een tweede keer toepassen. Je kan dit product ook oplossen in water. Doe dan de inhoud van 1 zakje in een gieter, roer het mengsel grondig en giet het mengsel op het nest en op de looppaden van de mieren. Wanneer je het product in openlucht gebruikt, gebruik je beter het product verdund in water. Bij een toepassing binnenshuis de korrels rond scheuren, barsten en op harde oppervlaktes strooien, daar waar de mieren zichtbaar zijn. De aanbevolen dosis is 10g/0,5L water.

Samenstelling:0,2% spinosad

Erkenningsnr.: 3709B

Onze merken

  • Naturen Biologisch tuinieren
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Substral - plantenvoeding meststoffen
  • Asef
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
debug