Substral Naturen Mieren

Oplossing tegen mieren

Mieren op bezoek? Met het mierenpoeder van Substral Naturen bestrijd je mieren en hun nesten in en om het huis op een doeltreffende en natuurlijke manier. Het poeder heeft een lange werkingsduur en voorkomt bovendien nieuwe nesten.

Waar verkrijgbaar?

Substral Naturen Mieren bevat spinosad, een actieve stof van natuurlijke oorsprong en afkomstig van een bodembacterie. De microkorrels zorgen voor een stofvrije toepassing.

Hoe gebruiken?

Buitenshuis: Strooi de korrels op en rond het nest en op de looppaden van de mieren. Als de mieren na 10 dagen nog zichtbaar zijn, herhaal je dit een tweede keer. De fijne korrels kun je direct verspreiden. Dankzij de nieuwe handige strooibus is het product makkelijk te doseren.

Binnenshuis: je strooit de korrels rond scheuren, barsten en op harde oppervlaktes, op plaatsen waar de mieren zichtbaar zijn. De aanbevolen dosis is 10g/0,5L water.

Samenstelling: 0,2% spinosad

Toelatingsnummer: BE2016-0009

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug