Ratten en muizen vergif

KB Home Defense Muizen Pasta 200g

KB Home Defense Muizen Pasta is een lokaas in de vorm van een pasta om ongedierte heel snel uit te roeien.  Het lokmiddel bevat suikers en vetten die erg in trek zijn bij knaagdieren. Handig in gebruik en gebruiksklaar dankzij de voorgedoseerde zakjes voor gebruik in droge en vochtige ruimtes zoals kelder, schuur, zolder of garage. Eerste effect binnen 24u.

Gebruik

Om te starten leg je verschillende zakjes van het lokmiddel op verschillende plaatsen in elke ruimte die je wil behandelen, dit zonder ze te openen.  Als je merkt dat er van de zakjes gegeten werd, vervang je deze. Controleer de zakjes elke dag en vervang onmiddellijk om geen onderbreking te hebben tijdens de eerste dagen van toepassing. Nadien volstaat één keer per week.

Belangrijk: Het product mag uitsluitend gebruikt worden in lokdozen. De zakjes mogen niet opengemaakt worden.  

Uitsluitend toegelaten voor de bestrijding van knaagdieren binnenin en rondom huizen, publieke gebouwen, boerderijen en in de buurt van gebouwen voor de bestrijding van ratten en huismuizen.

Voorgeschreven dosis

Zware plaag: 5-20g product met 3m tussen
Lichte plaag: 5-20g product met 5m tussen

Wanneer toepassen?

Het hele jaar door, van zodra er muizen worden gezien of ergens vraat wordt vastgesteld.

Verpakking

200g , 20 x 10g
Klaar voor gebruik
Samenstelling:  4% chloralose (CAS 15879-93-3)

Toelatingsnummer: BE2014-0016 (op naam van Lodi SAS)

Deze gegevens zijn geen vervanging van de gebruiksaanwijzing op de productverpakking. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

KB Home Defense Muizen Pasta is een lokaas in de vorm van een pasta om ongedierte heel snel uit te roeien.  Het lokmiddel bevat suikers en vetten die erg in trek zijn bij knaagdieren. Handig in gebruik en gebruiksklaar dankzij de voorgedoseerde zakjes voor gebruik in droge en vochtige ruimtes zoals kelder, schuur, zolder of garage.    


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug