KB Limex bestrijdt slakken in de (moes)tuin. Strooi regelmatig tussen de te beschermen planten. Let op met huisdieren. Meer informatie: www.ilovemygarden.be

KB bestrijdt slakken met KB Limex Ultra

KB Limex Ultra is fijngekorreld slakkenlokaas dat ongewenste naaktslakken in de tuin bestrijdt. De mini-korreltjes zijn bestand tegen de regen en tegen het begieten. Bovendien zijn ze schimmelwerend. Het lokaas blijft 2 weken lang actief.

Gebruik

Strooi de korrels regelmatig tussen de te beschermen planten. Maak geen hoopjes. Voorkom dat korreltjes op de bladeren van oogstbare groenten vallen. Gebruik 42 korrels/m². Behandel zodra de eerste schade van slakken opgemerkt wordt. Bij voorkeur 's avonds behandelen, bij vochtig weer of na begieten of beregenen. Een bijkomende behandeling is noodzakelijk als er nog steeds schade is wanneer de korrels verdwenen zijn. Zo kun je perfect slakken bestrijden.

Bekijk de volledige lijst met teelten die jou kan beschermen tegen slakken in de lijst met alle producten tegen slakken.  

Dosis: 42 korrels/m² (18 cm tussen 2 korrels)

Samenstelling: 3% metaldehyde

Erkenningsnummer: 10326G/B

Verpakking: 800 g, 1 kg, 525g + 175g

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug