Herbatak Onkruidverdelger zonder glyfosaat

KB Herbatak – Nieuwe, doeltreffende en natuurlijke onkruidbestrijder

Op zoek naar een snelle, doeltreffende en natuurlijke onkruidverdelger? KB Herbatak is de nieuwe totale onkruid- en mosbestrijder op basis van pelargonzuur, een actieve stof die voorkomt in de natuur en biologisch afbreekbaar is in minder dan 2 dagen. Het product maakt snel komaf met onkruid en mos door uitdroging. Na toepassing zal de celwand van de plant aangetast worden en droogt de plant volledig op. Het resultaat is al zichtbaar 3 uur na toepassing. Zaaien en planten is al na 1 dag terug mogelijk.

KB Herbatak is een onkruidverdelger zonder glyfosaat, een vloeibaar concentraat met een van de hoogst geconcentreerde formules op de markt zodat je er tot 5 keer meer vierkante meter mee kunt behandelen. Voor het behandelen op onkruiden (éénjarige grasachtigen en tweezaadlobbigen) en mossen op niet-verharde permanent braakliggende terreinen.

De concentraten om op te lossen in water, zijn verkrijgbaar in 250 ml, 500ml, 800 ml en tubes van 135 ml.

Samenstelling: herbicide emulgeerbaar concentraat (EC). Gewaarborgde samenstelling: 500 g/L pelargonzuur.

Erkenningsnummer: 10713G/B

KB Herbatak staat voor een nieuwe reeks totale onkruidbestrijders op basis van natuurlijke ingrediënten: Nieuw, doeltreffend én natuurlijk !


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug