Herbatak Onkruidverdelger zonder glyfosaat

KB Herbatak Spray Totale onkruidbestrijder voor Pad & Terras – Klaar voor gebruik

Op zoek naar een doeltreffende snelle onkruidbestrijder voor jouw oprit, terras of tuinpad? KB Herbatak Spray Pad & Terras, is hier de perfecte oplossing om onkruid te bestrijden, handig en klaar-voor-gebruik. Je hebt al binnen één dag resultaat. Bovendien werkt het product ook tegen mos ! Het product is snel inactief in de bodem daardoor kun je al zaaien en planten binnen de 24 uur na toepassing.

Azijnzuur is de werkzame stof, een stof die voorkomt in de natuur en in kleine hoeveelheden ook in planten. Als deze stof in geconcentreerde vorm op ongewenste planten wordt gespoten, verandert ze in een snelwerkende onkruidverdelger, ook tegen mos. De stof vernietigt heel snel verschillende lagen van de plantencellen, daardoor stopt de plant met groeien en sterft af.

Kant-en-klaar spray, 1L.

Samenstelling: 60g/L azijnzuur

Erkenningsnummer: 10707G/B

KB Herbatak staat voor een nieuwe reeks totale onkruidbestrijders op basis van natuurlijke ingrediënten: Nieuw, doeltreffend én natuurlijk !


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug