onkruidverdelger zonder glyfosaat Herbatak

KB Herbatak – Totale onkruidbestrijder - Klaar-voor-gebruik

=> Verkooppunten

Op zoek naar een natuurlijke oplossing om snel en doeltreffend onkruid te bestrijden? De nieuwe spray van KB Herbatak is de perfecte onkruidbestrijder, handig en klaar-voor-gebruik. Je hebt al binnen één dag resultaat. Bovendien maakt het product ook komaf met mos ! Zaaien en planten is al mogelijk één dag na gebruik; het product is namelijk heel snel inactief in de bodem.

De werkzame stof is azijnzuur, een stof die voorkomt in de natuur en in kleine hoeveelheden ook in planten. Als de stof in geconcentreerde vorm op ongewenste planten wordt gespoten, verandert ze in een snelwerkende onkruidverdelger. De stof vernietigt heel snel verschillende lagen van de plantencellen, waardoor de groei stopt en de plant afgebroken wordt. KB Herbatak Spray werkt ook tegen mos op verharde en niet-verharde permanent braakliggende terreinen.

Kant-en-klare spray zonder dosering, 900 ml.

Samenstelling: 60 g/L azijnzuur. 

Erkenningsnummer: 10707G/B

KB Herbatak staat voor een nieuwe reeks totale onkruidbestrijders op basis van natuurlijke ingrediënten: Nieuw, doeltreffend én natuurlijk ! Ook verkrijgbaar als geconcentreerde versie.


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug