Roundup Contact

Roundup Contact klaar-voor-gebruik

De vernieuwde Roundup bevat geen glyfosaat maar werkt op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur. Deze nieuwe formule garandeert een zichtbaar resultaat na 1 uur voor de klaar voor gebruik spray Roundup Contact.  Onkruid bestrijden doe je gerust én doeltreffend met de vernieuwde Roundup !

De vernieuwde Roundup bevat geen glyfosaat maar werkt op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur, namelijk azijnzuur. Deze nieuwe formule garandeert een zichtbaar resultaat na 1 uur voor de klaar voor gebruik spray Roundup Contact.  Onkruid bestrijden doe je gerust én doeltreffend met de vernieuwde Roundup !

Deze kant-en-klaar versie is makkelijk in gebruik, geen zorgen over de dosering en in de gekende veilige verpakking. Je hebt al zichtbaar effect 1 uur na de toepassing, het product werkt namelijk door contact. Zaaien en planten is al mogelijk één dag na gebruik, het product is namelijk snel biologisch afbreekbaar in de bodem. Nog een pluspunt: Roundup Contact werkt ook tegen mos.

Herbicide: gebruiksklare vloeistof (AL). Gewaarborgde samenstelling: 60 g/L azijnzuur. 

Erkenningsnummer: 10767G/B.

Ook beschikbaar als concentraat.


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

Beschikbare verpakkingen
RUPC100 1L
RUPC250REF 2,5L refill navulpak
RUPC250 2,5L
RUPC500 5L
RUPC500 5L refill navulpak

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug