nieuwe Roundup Pad & Terras

Roundup Contact Pad & Terras

De vernieuwde Roundup bevat geen glyfosaat maar werkt op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur. Deze nieuwe formule garandeert een zichtbaar resultaat na 1 uur.  De nieuwe spray is ideaal om onkruid op je pad en terras te bestrijden. Onkruid bestrijden doe je gerust én doeltreffend met de vernieuwde Roundup ! Op naar een onkruidvrij terras !

De vernieuwde Roundup bevat geen glyfosaat maar werkt op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur, namelijk azijnzuur. Deze nieuwe formule garandeert een zichtbaar resultaat na 1 uur voor de klaar voor gebruik-versie Roundup Contact.  De nieuwe spray is perfect om onkruid op je pad en terras te bestrijden

Deze kant-en-klaar spray is gemakkelijk in gebruik, geen zorgen over de dosering en in de gekende veilige verpakking. Je hebt al zichtbaar effect 1 uur na de toepassing, het product werkt namelijk door contact. Zaaien en planten is al mogelijk één dag na gebruik, het product is namelijk snel biologisch afbreekbaar in de bodem. Nog een pluspunt: Roundup Contact werkt ook tegen mos. Op naar een onkruidvrij terras !

Herbicide: gebruiksklare vloeistof (AL). Gewaarborgde samenstelling: 60 g/L azijnzuur. 

Erkenningsnummer: 10767G/B.

Ook verkrijgbaar als concentraat.


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

Beschikbare verpakkingen
RCPT100 1L
RCPT250REF 2,5L refill navulpack
RCPT500REF 5L refill navulpack
beschikbaar vanaf het voorjaar 2019:
RUPT250 2,5L
RCPT500 5L

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug