Roundup Rapid Concentraat Onverharde Paden

Roundup Rapid Concentraat onverharde Paden

De vernieuwde Roundup is een onkruidbestrijder zonder glyfosaat, het product werkt op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur. Deze nieuwe formule garandeert een zichtbaar resultaat na 3 uur voor de geconcentreerde versie Roundup Rapid. Er werd ook een speciale versie ontwikkeld om je onverharde paden onkruidvrij te maken.  Onkruid bestrijden doe je gerust én doeltreffend met de vernieuwde Roundup !

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

De vernieuwde Roundup is een onkruidbestrijder zonder glyfosaat, het product werkt op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur, namelijk pelargonzuur. Deze nieuwe formule garandeert een zichtbaar resultaat na 3 uur voor de geconcentreerde versie Roundup Rapid. Er werd ook een speciale versie ontwikkeld om je onverharde paden onkruidvrij te maken.  Onkruid bestrijden doe je gerust én doeltreffend met de vernieuwde Roundup !

Roundup Rapid werkt door contact, je hebt al 3 uur na toepassing zichtbaar resultaat dankzij de hoogst geconcentreerde formule van 500 G/L. Zaaien en planten is al mogelijk één dag na gebruik; het product is dan ook snel biologisch afbreekbaar in de bodem. Een ander pluspunt is dat het middel ook heel goed werkt tegen mos. Een prima oplossing voor onkruidbestrijding op paden (onverharde) dus.

Herbicide: Emulgeerbaar concentraat 5EC). Gewaarborgde samenstelling: 500 g/L pelargonzuur. 

Erkenningsnummer: 10787G/B.

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Ook beschikbaar als kant-en klare spray.

Beschikbare verpakkingen
RURP027 270 ml
RURP054 540 ml
RURP099 990 ml

  Onze merken

  • Substral
  • Biologisch Substral Naturen
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Nieuwe Roundup
debug