Wil je een ecologische onkruidverdelger gebruiken in je tuin? Substral Naturen Onkruid weg! doodt binnen 1 uur alle onkruid in je tuin en moestuin.

Maak komaf met onkruid !

Onkruid? Maak er komaf mee zonder het milieu te belasten met Substral Naturen Onkruid Weg! Dit nieuwe ecologische gamma kant-en-klare sprays werkt op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur

Resultaat in 1 uur

Substral Naturen Onkruid weg! is een snelwerkende onkruidbestrijder die actief groeiend onkruid binnen 1 uur doodt. De werkzame stof is azijnzuur, dat voorkomt in de natuur en in kleine hoeveelheden ook in planten. Als je deze stof in geconcentreerde vorm op ongewenste planten spuit, verandert ze in een snelwerkende, ecologische onkruidverdelger

Hoe werkt het?

De stof vernietigt heel snel verschillende lagen van de plantencellen, waardoor de groei stopt en de plant sterft. Substral Naturen Onkruid Weg! werkt ook tegen mos en kan je gebruiken voor de aanleg van de moestuin, op onverharde paden en terrassen, ook aan de voet van bomen en struiken. Na gebruik is deze ecologische onkruidverdelger snel inactief in de bodem, waardoor je na 1 dag al kunt zaaien en planten. 

Klaar voor gebruik

Substral Naturen Onkruid Weg! kan je op elk moment van het jaar gebruiken. Kies een zachte dag (12-25°C) zonder regen en wind. Als het binnen 12u na toepassing regent, kan de werking verminderen. Bij dauw kan je dus pas beginnen na het opdrogen van de bladeren. Heb je te maken met hardnekkig onkruid, dan kan een 2de behandeling nodig zijn (na 7 dagen). Beplanten of inzaaien van behandelde zones is 24u na behandeling met een ecologische onkruidverdelger weeral mogelijk.

Belangrijk: ook bij gebruik van een ecologische onkruidverdelger moet je aan veiligheid denken. Substral Naturen Onkruid Weg! is een niet-selectieve onkruidverdelger. De bladeren en stengels van te behouden planten mag je dus niet raken. Lees voor gebruik het etiket voor meer informatie over de correcte dosering. 

Samenstelling: 60g/liter azijnzuur

Erkenningsnr.: 9879G/B

Verpakking: 1L, 3L


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug