middel tegen onkruid in de moestuin

Weg met onkruid in de moestuin

Onkruid in je moestuin? Maak er komaf mee zonder het milieu te belasten. Substral Naturen biedt met Onkruid weg! Moestuin een onkruidbestrijder speciaal voor de moestuin. Het nieuwe ecologische gamma kant-en-klare sprays werkt op basis van een actieve stof die voorkomt in de natuur. 

Zichtbaar resultaat in 1 uur

Substral Naturen Onkruid weg! Moestuin is een snelwerkende biologische onkruidbestrijder voor de moestuin. De werkzame stof is azijnzuur, dat voorkomt in de natuur en in kleine hoeveelheden ook in planten. De stof wordt een snelwerkende, ecologische onkruidverdelger, als je deze in geconcentreerde vorm op ongewenste planten spuit.

Wat is de werking ervan?

De stof vernietigt heel snel verschillende lagen van de plantencellen, waardoor de groei stopt en de plant sterft. Het product werkt ook tegen mos en kun je gebruiken voor de aanleg van de moestuin. Na gebruik is deze ecologische onkruidverdelger snel inactief in de bodem, waardoor je na 1 dag alweer kunt zaaien en planten. 

Samenstelling: 60g/liter azijnzuur

Erkenningsnr.: 9879G/B

Verpakking: 1L


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug