KB Multisect concentraat

KB Multisect concentraat

KB Multisect is een systemisch geconcentreerd insecticide tegen hardnekkige insecten. Helpt ook bij buxusmot ! Het product bestrijdt zowel zuigende (o.a. bladluizen, trips, wantsen, witte vlieg, schild- en wolluizen) als bijtende insecten (zoals rupsen, snuitkevers) op sierplanten. In geval van bladluizen zijn de eerste resultaten zichtbaar binnen de 24u na toepassing. Voor de bestrijding tegen buxusmot beschermt KB Multisect de buxus gedurende 3 à 4 weken. 

Gebruik

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Gebruiken op planten in ontwikkeling, bij zacht en rustig weer, op een dag zonder neerslag. Behandelen van zodra de insecten of de eerste symptomen waarneembaar zij (afgeknabbelde of verschrompelde bladeren, misvormde scheuten…). Maximum 2 behandelingen per jaar, met een interval van minstens 3 - 4 weken. De dosis is afhankelijk van de hoogte van de plant. Lees dus voor gebruik aandachtig de bijsluiter.

Samenstelling: 5g/l acetamiprid

Toelatingsnummer: 9663G/B

Verkrijgbaar als: Concentraat 200 ml, Concentraat 350 ml

Gebruiksklare versie 750 ml

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico's en veiligheidsadviezen.

  Onze merken

  • Substral
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Naturen Biologisch tuinieren
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Nieuwe Roundup
  • Asef
debug