KB Multisect is een insecticide dat groenten en fruit in de moestuin beschermt tegen bladluizen, kevers, witte vlieg, rupsen,… Het product beschermt +/- 4 weken tegen insecten. Meer info: www.ilovemygarden.be

KB Multisect voor bescherming van groenten en fruit

KB Multisect Fruit en Groenten is een gebruiksklaar systemisch insecticide tegen bladluizen, witte vlieg en coloradokevers op fruitbomen en groenten. Het product bestrijdt ook trips, wantsen, schild- en wolluizen, rupsen en snuitkevers op rozen en sierstruiken. 

Het product wordt in de sapstroom van de plant opgenomen en blijft (afhankelijk van de toepassing) 1 tot 4 weken actief en voorkomt nieuwe plagen.

Gebruik

Behandelen op planten in ontwikkeling, bij zacht en rustig weer, op een dag zonder neerslag. Behandelen van zodra de eerste insecten of de eerste symptomen waarneembaar zijn. De aangetaste twijgen en bladeren druipnat spuiten (boven- en onderkant!).

Samenstelling: 0,05 g/L acetamiprid

Erkenningsnummer: 9665G/B

Dit product bestaat ook als concentraat.


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug