Bescherm de moestuin met een biologisch middel dat insecten zoals bladluizen, wolluis en spint bestrijdt.

Biologisch bestrijdingsmiddel tegen insecten

Dit product bestrijdt een brede waaier aan insecten in de tuin zoals bladluizen, wolluizen en spint op fruitbomen, groenten, sierbomen en -planten zoals rozelaars. 

Naturen Eradigun Plantaardig insecticide gebruiksklaar bevat koolzaadolie die werkt door fysiek contact: er vormt zich een film waardoor het insect verstikt. Dit plantaardig middel is efficiënt in alle ontwikkelingsstadia van insecten: eitjes, larven en volwassen insecten. 

 Gebruik

Bruikbaar van februari tot oktober, zodra de eerste insecten of symptomen waarneembaar zijn. Twee behandelingen zijn soms noodzakelijk alvorens een goede werkzaamheid waar te nemen. Respecteer een interval van 7 à 10 dagen. Goed schudden voor gebruik. De aangetaste bladeren (boven- en onderkant) en twijgen bespuiten tot afdruipen. Max. 3 toepassingen/12 maanden. 10 m afstand houden van oppervlaktewaters. 

Samenstelling:16,9 g/L koolzaadolie

Erkenningsnr.: 9756G/B

Verpakking: gebruiksklare spray 800 ml

Dit product bestaat ook als concentraat.


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug