Substral Naturen elimineert slakken in de moestuin

Efficiënt & Bio tegen slakken

Slakken in je moestuin? Substral Naturen Limex® Bio elimineert alle soorten naaktslakken op groenten, aardbeien, bloemen en sierplanten. Dit product werkt op basis van ijzerfosfaat dat van nature in de bodem voorkomt. 

Het middel trekt de slakken aan, die na het eten van de korrels stoppen met vreten, waarna ze zich terugtrekken in hun schuilplaats om te sterven. De dode slakken kunnen dus niet opgegeten worden door huisdieren of egels. Perfect ecologisch middel om slakken te bestrijden.  Gebruik dit product bij voorkeur ’s avonds, wanneer de grond vochtig is. Verdeel de korrels gelijkmatig tussen de planten zonder hoopjes te maken en bevochtig de korrels lichtjes, zodat ze beter worden opgenomen. De dosis bedraagt 140 granulaten per m² of 3 g/m². Hou telkens rekening met een afstand van 8 tot 10 cm tussen 2 granulaten. Substral Naturen Limex® Bio tegen slakken is bestand tegen regen en kan maximum 4 keer per jaar toegepast worden.

Erkende naam: Naturen Limex® Bio - Toelatingsnr.: 10370G/B

Samenstelling: 10 g/ kg ijzerfosfaat - Dosis: 3 g/m²   

Dit product mag gebruikt worden in de biologische landbouw, conform EG-verordening nr. 834/2007

verpakking: 650 g en 935g.

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug