KB Roseclear beschermt rozen tegen ziekten en insecten over een lange periode.

KB Roseclear bestrijdt insecten en ziekten op rozen

Voor de bestrijding van insecten (bladluizen) en ziekten (witziekte, roest, sterroetdauw) op rozen en sierplanten. Systemische werking: het product wordt opgenomen door de bladeren en via het sap door de hele plant vervoerd. Zo heeft regen- en gietwater weinig impact en blijft het product gedurende een lange periode werkzaam. Kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

Gebruik

De aanbevolen dosis is 20 ml/ 1L water / 10m². Een klein volume water in de sproeier brengen, de juiste dosis afmeten en bij het water gieten. Goed schudden om een homogeen mengsel te verkrijgen en nadien bijvullen met de benodigde hoeveelheid water. Spuit de volledige bladmassa nat, tot afdruipen. Zodra de vijanden, of de eerste schade ervan, opgemerkt worden. Herhalen om de 28 dagen. Enkel behandelen bij aanwezigheid van de 2 soorten belagers (insecten en ziekten) tegelijkertijd.

Samenstelling: 7,5 g/L triticonazole + 2,5g/L acetamiprid

Erkenningsnummer: 9843G/B

Dit product bestaat ook als kant-en-klare spray en aërosol.


Info

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Lees hierbij aandachtig de gezondheidsrisico’s en veiligheidsadviezen.

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug