Asef potgrond geraniums

Asef potgrond geraniums

Asef potgrond voor geraniums en bloeiende planten is speciaal aangepast aan geraniums en andere éénjarige planten zoals surfinias, begonias, petunias, salvias, vlijtige liesjes, viooltjes, … die in pot of volle grond staan. 

De houtvezels, die aanwezig zijn, zijn 100% natuurlijk. Dit draagt bij tot de ideale textuur van de bodem. Bovendien zorgt de specifieke Water Smart-technologie ervoor dat het grondwater beter wordt geabsorbeerd en het risico op droge zones verdwijnt. Zo blijft de potgrond langer vochtig, wat het aantal gietbeurten aanzienlijk vermindert.

Deze potgrond bevat tevens de gecontroleerde vrijkomende meststof Osmocote®. Osmocote® bestaat uit korrels, die omhuld zijn met een dun laagje. Daardoor komt de meststof geleidelijk vrij volgens de behoefte van de plant en de temperatuur. Hierdoor volgt Osmocote® exact het groeiritme van de plant en dat tot maar liefst 6 maanden lang!

Geef 6 weken na aanplanten een vloeibare of gekorrelde meststof van Substral, volgens de behoefte van de plant en geef rijkelijk water 


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug