Substral Potgrond voor Bloeiende planten & Geraniums

Substral Potgrond voor bloeiende planten & geraniums

Substral Potgrond voor Bloeiende Planten & Geraniums is een kant-en-klaar nieuw product speciaal aangepast aan geraniums en andere éénjarige planten zoals surfinia's, begonia's, petunia's salvia's, vlijtige liesjes, viooltjes,... in bloembak, pot, enz. Uniek is de Water Smart™ technologie. Deze zorgt ervoor dat het risico op droge zones verdwijnt en bevordert de absorptie van water bij het gieten. Zo blijft de potgrond langer vochtig en vermindert het aantal gietbeurten aanzienlijk. Dankzij de toegevoegde Osmocote® worden de planten tot 6 maanden lang gevoed.

Osmocote® is gecontroleerd vrijkomende meststof die uit korrels bestaat die omhuld zijn met een dun laagje, waardoor de meststof geleidelijk vrijkomt volgens de behoefte van de plant en naar gelang de temperatuur. De toegevoegde Osmocote® voedt planten tot maar liefst 6 maanden lang!

Ideaal voor gebruik voor geraniums en andere éénjarige planten zoals surfinia's, begonia's, petunia's salvia's, vlijtige liesjes, viooltjes,...  in bloembak, pot, enz.

De kwaliteit van Substral potgronden wordt continue gemonitord. Alles begint bij een uitgekiende selectie van de grondstoffen en de toelevering ervan. Voor het product op de markt komt, worden de samenstellingen steeds opnieuw uitgebreid getest in onze onderzoekcentra in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.  Dit voor de optimale balans tussen voldoende water, lucht en voeding. Een goede grond is de basis om ziektes tot een minimum te beperken !

Substral Potgrond bevat de unieke en revolutionaire Fibresmart-technologie. De houtvezels zijn 100% natuurlijk en zorgen voor de perfecte textuur voor een ideale drainage. Dit verzekert een optimale balans tussen lucht en water voor sterke wortels.

Verpakking: 40L, 70L


    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug