Substral Potgrond voor Mediterrane Planten & Citrus

Substral Potgrond voor Mediterrane Planten & Citrus

Substral Potgrond voor Mediterrane Planten & Citrus is een gebruiksklaar product speciaal ontwikkeld voor gebruik bij het verpotten of aanplanten van citrus, oleander, olijf, vijg, bougainvilles en allerlei andere mediterrane planten.

De potgrond is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen en bevat een uitgebalanceerd pakket aan meststoffen om de groei van de plant de eerste weken na het aanplanten of verpotten vlot te laten aanslaan. Zowel de lava als het zand zorgen voor de noodzakelijke luchtige structuur.

Ideaal voor gebruik bij het verpotten of aanplanten van citrus, oleander, olijf, vijg, bougainvilles en allerlei andere mediterrane planten.

De kwaliteit van Substral potgronden wordt continue gemonitord. Alles begint bij een uitgekiende selectie van de grondstoffen en de toelevering ervan. Voor het product op de markt komt, worden de samenstellingen steeds opnieuw uitgebreid getest in onze onderzoekcentra in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.  Dit voor de optimale balans tussen voldoende water, lucht en voeding. Een goede grond is de basis om ziektes tot een minimum te beperken !

Verpakking: 20L

    Onze merken

    • Substral
    • Substral Naturen
    • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
    • Nieuwe Roundup
debug