Asef Osmocote® universele potgrond

Asef Osmocote® universele potgrond

Deze potgrond van Asef is een kant-en-klaar product dat door zijn nauwkeurig afgestemde structuur, waterhuishouding, zuurgraad (pH), humusgehalte en een uitgebalanceerd pakket aan meststoffen met micronutriënten uiterst geschikt is voor een optimale groei en bloei van al uw planten en gewassen.

Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen beschikt deze potgrond over een groot vermogen om (giet-) water vast te houden. Zo kan de plant langere tijd over voldoende water beschikken. Anderzijds blijft het mengsel los en luchtig van structuur zodat lucht gemakkelijk de plantenwortels blijft bereiken.

De Asef Osmocote universele potgrond bevat de gecontroleerde vrijkomende meststof Osmocote®. Osmocote® bestaat uit korrels, die omhuld zijn met een dun laagje, waardoor de meststof geleidelijk vrij komt volgens de behoefte van de plant en de temperatuur. Bij warm weer komen meer voedingsstoffen vrij, bij koud weer minder. Bovendien voedt het uw planten tot maar liefst 6 maanden lang

  Onze merken

  • Substral
  • Biologisch Substral Naturen
  • KB plantenbescherming, ongediertebestrijding, voeding, potgrond
  • Evergreen - Gazonverzorging
  • Nieuwe Roundup
debug